Божана попиля плеймейтката Нора! Ето кой е първият изгонен от къщата:

Плеймейтката Нора Недкова стана първият съквартирант, който беше изгонен по волята на публиката. Блондинката се конкурира за оставане в къщата с врага си Валентин Кулагин, служебно номинираната Диона, Божана Кацарова, рапъра Наско Колев и Папи Ханс.

Излизането от къщата се оказа спасително за Нора, която беше повсеместно оплювана от съквартирантите си. А кулинарката Божана буквално я сравни със земята!

„Абсолютна мърла! Топки от изкуствената й коса се търкалят из цялата къща. Напудрила е цялата къща с гримовете си. Не си изхвърля остатъците от храната и обелките цял ден – чака някой друг да го направи“, възмутено я нареди победителката в „Мастър Шеф“ по време на номинациите.

Войната между Божана и Нора избухна с пълна сила през последните няколко дни. Кулагин остана някъде на втори план за плеймейтката, която беше по- заета да се бори за територия в къщата с устата кулинарка, вместо да си разменя дежурните „любезности“ с гримьора. Божана обаче също не й спести грозни епитети, като я нарече „мърла“ и „овца“.

Нора е първата изгонена от къщата

С излизането на Нора от къщата, шоуто най- после ще отпуши и останалите съквартиранти ще имат възможност да се изявят, тъй като през първата седмица действието се въртеше само около капризите на плеймейтката и скандалите й с Кулагин.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *