Боби Ръгбиста ЗАКОПА Златка Райкова! Ето каква е истината за връзката им:

Борислав Борисов, известен като Боби Ръгбиста, тотално закопа Русата Златка, която отчаяно гради имидж на порядъчна жена. След като плеймейтката се опита да излъже, че даже не си го спомня, мачото реши, че трябва да й зададе много конкретен въпрос, а именно: „Имали ли сме с теб сексуални отношения?“

Това се случи на снощния лайф на „Вип Брадър Мост Уонтед“ и в присъствието на настоящето гадже на Златка – Благой Георгиев. На въпроса на Боби блондинката изпадна в паника и започна да се моли на Боби да пожали женското й достойнство. Той пък й отвърна, че нейното достойнство няма да е за сметка на неговото и да излезе като някой лъжец.

„Били сме интимни и то многократно“, отговори Борислав вместо Златка.

Секс аферата на Боби Ръгбиста и Райкова е с давност десет години. Докато са се виждали обаче, е имало намесено и трето лице, заяви Борисов ден преди големия скандал. Най- вероятно става въпрос за тогавашното гадже на Русата Златка, на когото е изневерявала с Боби.

Признанията на Ръгбиста са интимната му връзка със Златка, вбесиха пък тотално настоящият й Благо Джизъса, който е брутално ревнив. По време на прекъсването за реклами, бившият футболист изпадна в амог и започна да троши инвентара на къщата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *