Анорексичка ли е Луиза Григорова? Превърна се в живи мощи!

Луиза косаАнорексичка ли е Луиза Григорова? Това се питат зрителите, които я гледат всяка вечер в сериала „Откраднат живот“.

Там тя играе ролата на хирург, който спасява човешки животи, но изглежда така, сякаш някой трябва да спаси нейния. Актрисата се е превърнала в ходещ скелет и определено не изглежда убедително на екрана, камо ли пък като хирург. От екипа издават, че стесняват всяка лекарска престилка, за да й стане, и пак виси около нея като подарена.

Луиза е модел от ученичка и работи в агенцията на майка си „Ивет Фешън“.  Показвала е дрехи на модния подиум в много страни и трябва да спазва строга диета, за да поддържа формата си. Кльощавата й фигура може би е подходяща за модел, но в лекарски сериал изглежда доста нелепо.

Още от пуберитета Григорова брояла всеки свой залък и се подлагала на жесток хранителен режим, за да не напълнее. Сега на снимките на сериала не посягала към донесената от специално наета фирма храна за екипа, тъй като в кутиите нямало нищо подходящо за нейния режим. Затова често я карала само на вода, или парче краставица, ако я има в менюто.

Колегите й били силно притеснени за нея и непрекъснато я молели да хапне нещо. Лекарите-консултанти на сериала също се притесявали за актрисата и я предупреждавали, че може да хване анорексия, която после трудно ще излекува. Давали й съвети как да се храни, но тя не слушала никого. Била вгълбена да изиграе ролята си и да се докаже на екрана и нищо друго не я интересувало.

Луиза откраднат животДаже се сопвала на най-загрижените и заявявала, че два литра вода напълно я засищат за деня.

Тя си мисли, че излъчва сексапил в този си вид, но по-скоро може да изиграе ролята на момиче, затворено в Освиенцим, мърморели по-старите актьори.  Други пък се питали как ще се жени за любимия си режисьор Мартин Макариев, с когото живеят заедно и готвят сватба. Та нали брак, значи дете, а как 45-килограмовата Луиза ще износи дете, било загадка и за консултантите на снимачната площадка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *