Защо порно актьорите не използват презервативи?

Порно индустрията потегли бавно, но сигурно от Лос Анджелис към Лас Вегас. В последните месеци все повече и повече режисьори стегнаха куфарите в посока пустинята Невада, подгонени от новите закони в града на ангелите, задължаващи порно актьорите да снимат само с предпазни средства. Почти всички от тях коментираха пред АП, че бягат с надеждата да спасят бизнеса си и да не фалират.

порно индустрия

Може ли един презерватив да събори индустрия за милиарди?

Оказва се, че да. Според продуцентите, използването на предпазни средства увеличава почти двукратно разходите им за заснемане и на практика унищожават продажбите. Статистиките сочат, че любителите на филми за възрастни панически отказват да плащат за сцени, при които звездите използват кондоми и намират това за изключително дразнещо.

„Сравнено с 2004 година, през 2013 доходите на компанията спаднаха с 30 %. Но най – големият удар не дойде от икономическата криза, а от новите разпоредби за безопасен секс. Продажбите ни бяха потенциално застрашени само заради употребата на презервативи”, казва представителят на солидна фирма от бранша Кларк Коунти.

Теоретически, порно звездите би трябвало да се чувстват щастливи заради допълнителната защита. Повечето от тях обаче категорично не одобряват здравните мерки и открито застават в опозиция.

Защо звездите на еротиката не използват презервативи?

Отговорът на този въпрос дават самите участници във филмите за възрастни. Според техните откровения, продължителната употреба на кондоми не само не предпазва здравето, но и води до сериозни щети.

„Нямате си представа до какво води продължителната употреба на презерватив. Говорим за страхотно и болезнено ожулване, протъркване и силно раздразнение. А мъжете често изпитват проблеми с ерекцията, когато трябва да сложат гума. Още пари за секс стимуланти. Законът изисква да минаваме медицински преглед на всеки 14 дни и смятаме, че това е достатъчно”, казват изпълнителите.

Властите обаче не са съгласни с тяхната хипотеза. Според официалните данни, процентът на заболели от СПИН порно актьори рязко се е увеличил в последните години и въвеждането на задължителни предпазни средства е продиктувано именно от това.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *