Защо мъжете не целуват по време на секс

Какво означава отказът на мъжа да те целува при секс

целувка

Обикновено жените се чувстват огорчени, когато партньорът им отказва да ги целува по време на секс. А за много мъже целувките са нещо крайно нежелано, защото навярно подсъзнателно смятат, че те са признак на слабост. Ето какво разкриват психолози.

Ако правите секс за първи път, нормално е мъжът да не иска да се целува. Това обаче е и сериозен показател, че намеренията му не са дългосрочни и в никакъв случай няма намерение да ви прави „сериозно гадже”, поне на този етап. Когато говорим за секс между постоянни партньори нещата стоят доста по – различно и отказът от подобна близост би могъл да означава, че мислите му са на друго място или просто е ангажиран с друга дейност по вашето тяло.

„Мъжкият мозък е еволюирал до степен, в която идентифицира и се справят само с един проблем в даден момент. Така че е много възможно просто да е зает да ви гали и гушка, или просто да гледа движенията на тялото ви. Казано по друг начин – забравя да ви целува. Обърнете лицето си към неговото и недвусмислено му покажете, че сте зажаднели за действия с устните”, разкрива проф. Майкъл Дормун.

Друга полезна техника е просто да си поговорите в свободно и за двамата време. Без да се притеснявате го попитайте, защо по дяволите, не иска да ви целува и обяснете, че това ви натъжава. За да се предпазите от евентуален отказ кажете, че така възбудата ви намалява и не можете да стигнете финала. Бъдете сигурна, че последното ще го накара да ви целува дори повече, отколкото ви се иска.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *