Топ секс позиции за гарантиран оргазъм

Поръчайте „Еректин Макс” за гарантирана мъжка сила и женска духовитост

най - добрите пози за секс

Джи – Уу

Когато жената лежи по гръб с вирнати високо крака, тя стяга вагиналните мускули и дава на своя партньор лесен достъп до съкровената G – точка. Това от своя страна позволява на самата нея да достигне оргазъм изключително лесно.

Задна прашка

Невероятно преживяване за жените, особено ако е съчетана със стимулация на клитора. Обичайно предизвиква истински взрив, просто не се срамувайте от него и се погалете.

Обърнатата ездачка

Тази секс позиция е изстрел право в десятката. Освен че доставя огромно удоволствие на повечето дами, помага и за забавяне еякулацията на партньора. Така премахва притеснението от ограничението във времето.

Мисионерска позиция

Мислите, че знаете всичко за мисионерската? Помислете си добре. Защото промяната на ъгъла по време на секс и постоянната гъвкавост може да ви облее с горещи вълни, за каквито не сте и подозирали, че съществуват.

Флипер

Жената ляга по гръб и слага само единия крак на рамото на своя партньор. Това засилва усещането за страст и влияе неимоверно силно върху чувствата и на двамата.

Да помогнеш на Каубойката

Това е една разновидност на добре известната стойка „Жената отгоре”. Просто мъжът подкрепя с ръка дупето й, което освобождава напрежението от нейните крака и съсредоточва цялата кръв в клитора и вагината.

Вълшебната планина

Една от най – интимните пози. Проникването става, докато двамата са седнали един срещу друг, милват се и се галят. Изключително близка предпоставка за големия О.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *