Тайната на силния женски оргазъм

О, йе! По – силно, не спирай!

С „Еректин Макс“ докарай жена си до екстаз!

женски оргазъм

Всеки от нас обича щастливия край, нали? Скорошно проучване показа, че жените достигат оргазъм със 75% по- лесно когато искат и намират начин да се поощряват сами. Според експертите изговарянето на определени възбуждащи фрази върши отлична работа, въпреки че изглеждат като изтъркани клишета от филмите за възрастни. Добро предложение е по време на секс да казвате нещо от сорта на: „Давай, не спирай! Можеш и по – силно! О, да, това е фантастично!”.

Следват няколко експертни съвета за това как най – лесно жените могат да стигнат до оргазъм:

Закрепете я на ръба

За разлика от мъжете, жените могат да изпитват повишено ниво на възбуда за дълъг период от време, без да стигнат до оргазъм. Да я „закрепите на ръба” значи да я възбуждате все повече и повече, редувайки интензивни движения с нежни ласки. Когато усетите, че дамата наближава кулминацията намалете малко темпото, после пак увеличете и така нататък. Правилната техника гарантира невероятен взрив в края на упражнението.

Освободи напрежението

Помислете какво се случва с женското тяло, когато е в състояние на оргазъм. Мятате ли се, ритате ли с крака, секва ли дъхът ви? Да, определено има силно напрежение. За да свършите работата просто оставете да ви водят усещанията и не се опитайте да мислите как изглеждате в неговите очи. Защото от кумова срама може да спрете удоволствието по средата.

Палави мисли

Фантазирайте. Психическата стимулация играе огромна роля при женския оргазъм и повишава нивата на допамин, което води до по – голяма възбуда. Представете си някаква екзотична секс сцена от която дъхът ви спира и се пуснете по гребена на вълната.

Вторичен трус

Много жени трудно намират своята тайна точка на удоволствието. Ако първия път не успеете, сменете позата и атакувайте под нов ъгъл. Имайте предвид, че най – чувствителните места са клиторът, входът на влагалището и ануса. Тези зони са пълни с нервния окончания и стимулацията им може да ви взриви.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *