Секс пози за тесни пространства

За секса не важат графици, нито определени места – кой не го е правил в кола, тоалетна или пробна? Ще ви разкрием кои пози са най- удобни, за да се наслаждавате максимално на секса – където и да е!

пози3

Нека разгледаме кои са най- подходящите пози за малки пространства. Най- важното е да ви е удобно, да имате достатъчно възможност за движение и да се оставите на страстта. Ето кои са ключовите секс пози за тесни места:

В обществена тоалетна, под душа, в пробната

Позата наречена „Наслада“ е много подходяща да се оставите на първичните страсти в тоалетната. Вие сядате на тоалетната чиния, а гаджето ви застава на колене, а пенисът му е на височината на вагината ви. За да не си нарани коленете, може да ги сложи върху някоя дреха. С тази поза жената определя ритъма. Може да се прави и във вана.

За мощна ерекция и стръвно женско либидо – „Еректин- макс“. ВИЖ ТУК:

наслада

В тоалетната имате много възможности. Друг вариант, който можете да използвате, е „Опитомяването“. Партньорът ви сяда върху тоалетната чиния, а вие сядате върху него с гръб. Вие определяте ритъма с помощта на краката. Той може да докосва клитора ви и гърдите, докато прониква във вас.

опитомяване

Друга поза, която се препоръчва за тоалетна, асансьор или пробна, е „Балерината“. Тя обаче е за доста гъвкави жени. Двата сте прави, лице в лице. Вдигате крак и го слагате на неговия хълбок. Той хваща крака ви и прониква във вас. Ако не сте много гъвкава, избягвайте тази поза.

балерината

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *