Сексът ни прави слаби, красиви и щастливи!

Ясно е, че хубавото на секса е удоволствието, което ни доставя духовното и физическо отдаване. Но той е нещо повече от насладата с партньора ни. Може да се приеме и като „физическа тренировка“ , която ни носи удоволствие и изисква само желание е възможност.

секс

ГОРЕТЕ КАЛОРИИ СЪС СЕКС

Доказано е, че по време на секс можем да изгорим близо 500 калории, което е равно на 1 час и 15 минути спорт, а и участват почти всички мускули на тялото. Така че ако сте напрегнати и нервни, забравете за чайчетата, а се отдайте на горещ секс – хем ще си оправите настроението, хем ще се раздвижите много добре.

Ако имате проблеми с ерекцията или либидото, ето го вашият помощник:

Сексът е сред малкото аналгитици, които нямат противопоказания, а ако се съмнявате, насладете се на страстен секс сеанс,секс1 когато ви заболи глава, краката, гърба. Освен релаксът след оргазъм, ще видите как изчезват всичките ви болежки.

Вярно е, че колкото секс правим, ставаме по- красиви и свежи. Обяснението освен психологическо, е и чисто биохимическо – сексът стимулира секрецията на феромони, които привличат противоположния пол.Научно е доказано, че хората, които разпръскват повече феромони, са по- атрактивни и по- активни в секса.

Сексът ни носи физически и психически преимущества. Прави ни по- млади, по- красиви, по- уверени в себе си и слага прекрасна усмивка на лицето ни.
За силата на страстта. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://www.youtube.com/watch?v=_DbTacxcMgw&feature=share&list=PLRNJiFZ2pgXvgBFiRbmkGPJE23EWBM67-

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *