Секс в банята – открийте оргазма под водата

Правенето на секс в банята е една от най- популярните фантазии. Знаеш ли как да го правиш? Най- добре е да се прави във ваната. С падащата вода върху двамата и стена, на която да се облегнеш, възможностите са много.

вана

Правете безопасен секс

Правенето на безопасен секс не се ограничава само до използването на контрацептиви. Особено когато го правите под душа, тъй като има вероятност и за физическо нараняване. Може да си играете с водата, но не използвайте гелове, шампоани и други подобни консистенции, които могат да направят пода като пързалка и да завършите нощта с гипсиран крак. Не се облягайте на душ кабината, завесите, и пр., за да не ги счупите.

Най- добрият начин да се предпазите от падане на пода е като сложите едно килимче с вендузи.

За мощна ерекция и стръвен женски оргазъм – „Еректин- Макс“

След като сте се подсигурили срещу физическо нараняване, е време да помислите и за безопасния секс. Латексът не е най- подходящият материал за вода. Мъжкият презерватив може да се скъса или да излезе, затова по- добре използвайте друго предпазно средство, освен ако не сте с постоянния си партньор.

Най- добрите пози под душа

Най- добрият начин е с пози на крака. Може да направите поза звезда. Облегнете се на стената. Вашият партньор трябвапод душа да ви хване дупето и да ви вдигне, а вие го обгърнете с крака.

Може да внесете табуретка, за да може партньора ви да седне, а вие да се движите както искате. Може да спрете водата по някое време, достатъчно е да сте мокри.

Ако ви харесва образа на двойка във ваната, напълнете я и се отдайте на страстни ласки.

Игри във  водата

Също както децата носят в банята си любимите играчки, и вие може да направите същото. Вземете секс играчките, които могат да работят във вода. Може да възбудите партньора си като мастурбирате с водната струя.

За специална нощ

Ако можете да си го позволите, отидете в хотел с джакузи и се насладете на разнообразието от пози, които ви позволява.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *