Съвети за супер секс през целия месец

Как да взривите либидото и да преживеете невероятно горещи моменти

„Еректин Макс” за силно либидо и двойно удоволствие от секса

съвети за секс

Понякога със сигурност мразите тялото си. Защото точно когато имате най – голямо желание да правите секс се случва нещо: или мигрената се обажда, или цикълът ви идва. Но бъдете спокойни, защото учени откриха няколко сигурни метода, които могат да ви осигурят невероятни преживявания през целия дълъг месец.

Поемете контрола по време на секс

Дори и през първия ден на менструацията има начин да се почувствате смели, като повишите отделянето на добрите хормони окситоцин, тестостерон и естроген. Завишената секреция ще ви направи въодушевени и въпреки неудобството ще получите цялото удоволствие от акта. В този момент идеалната поза за секс е „Ездачката”, защото жената е отгоре, лесно може да стимулира клитора, като в същото време да контролира дълбочината и ъгъла на проникване.

Правете го бавно

Когато сте неразположена не е моментът да се хвърляте върху партньора си като истинска тигрица. Заменете бурните страсти с бавен и прочувствен секс, дайте възможност на сетивата си да усетят всяко докосване. Ако трябва запалете няколко свещи в приглушената светлина, поснете някоя бавна мелодия и изтръпнете от главата до петите.

Глезете партньора си

Добра идея е да предразположите вашия човек преди старта. Направете му масаж, поиграйте си както ви хруме. Бъдете сигурни, че той ще се амбицира достатъчно много, за да ви върне услугата.

Счупи преградите

Поне веднъж се напънете и вложете известна доза творчество в секса. Много двойки се оплакват, че най – големият им проблем е именно рутината. Когато разбиете обичайните практики психиката се активира допълнително, а това потиква мозъкът да произвежда повече хормони. Така нарастват шансовете ви да изживеете неповторими моменти.

Усилете връзката помежду си

Любовта и секса са неразривно свързани. Това на практика значи, че ако се обичате и интимният ви живот ще бъде по – хубав. Когато сте заедно просто трябва да се чувствате спокойни, да мислите, че връзката ви е рационална. Когато има яснота в отношенията, нищо не е по – лесно да постигнете неизмеримо удоволствие от секса, на което ще ви завидят всички. Просто му кажи, че наистина много го обичаш и цялото ти сърце е само за него. Ще видиш, че това просто нещо ще свърши чудеса и той ще превърти от желание.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *