Пет основни причини за секс провал

Горещи жени разкриват какво ги дразни най – много при секс

Скорошно проучване установи, кои са основните причини за секс разочарования сред младите съвременни жени. Ето какво признаха участничките в анкетата:

секс провал

Да живееш с родители

Независимо дали живеят при собствените си родители или при тези на мъжа, жените поставят такова съжителство като основна пречка за добър секс. Угрозата грижовната баба да нахлуе посред битката заради крясъците и стенанията на отрочето си, надвисва като буреносен облак и не позволява на младите да се отпуснат.

Бързите движения

Жените принципно мечтаят за див и страстен секс на високи обороти, но когато им го предложиш в натура бият отбой. Причината този път не е пореден каприз, а чисто физиологическа. Ако момчето ускори темпото излишно много по всяка вероятност ще приключи преждевременно, просто няма да устиска до задоволяване на изгората. Също така се повишава и риска от нежелани травми (протриване).

Мръсни вицове

Много мъже си въобразяват, че ще възбудят приятелката си, като разказват глупашки анекдоти или страховити истории. Имайте предвид, че жените съвсем не харесват подобни неща, особено ако историята е свързана с откровена грубиянщина и сексуално насилие.

Излишните приказки

При все че дамите имат слава на по – големи бърборани от мъжете, когато дойде време за действие предпочитат да работят, а не да бръщолевят напред – назад. Виж, друга работа е приятелският разговор след секс, но тогава мачовците предпочитат да спят, вместо да приказват.

Глад

Петата най – честа причина за секс провал е гладът. Дамите споделят, че когато коремът къркори съвсем не им е до милувки и целувки, защото се разсейват от позивите на природата и просто не са в състояние да свършат нищо.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *