Най- честите секс фантазии на жените

Има много възможности за да се наслаждаваме на секса,а с годините жените поеха в свои ръце сексуалния си живот. Вече не се срамуват да говорят за него, нито да имат безсрамни фантазии. Ще ви разкрием кои са най- чести женски секс фантазии!

фантазии

1. Двама мъже и един мъж
Най- честата фантазия на жената – да я обладават едновременно двама мъже. Възможностите за доставяне на удоволствие са изключително много.

2. Групов секс.
Иначе казано, оргия. Това е греховната наслада, разюзданата страст. Някои казват, че за да е оргия, трябва да участват поне петима. Жените се освобождават като показват голото си тяло пред много хора, като позволява и на мъже, и на жени да яdieta23 докосват.

За мощна ерекция и стръвно женско либидо – „Еректин- Макс“

3. Представят си, че са стриптийзьорки.
Много жени си представят, че танцуват полуголи на пилон, а десетки мъже гледат жадно прелестите им. Всъщност, танцуването на пилон вече се е превърнало в мода в Холивуд, тъй като се оказа добър начин за оформяне на тялото.

4. Размяна на партньори.
Две стабилни двойки си разменят партньорите и правят секс по едно и също време, но на различни места. Това е по- известно като суинг и все повече се превръща в мода. Предлага много възможно: да гледаш партньора ти как прави секс с непознат, да правиш секс, докато партньорът ти те гледа. От фантазиите до реалността обаче има огромна пропаст – много малко двойки биха практикували суинг, без да имат проблеми с постоянния си партньор.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *