Мъжете и сексът след 40

40Когато мъжът мине 40, започва да чувства, че няма потентността и сексуалното желание като преди. А неговото притеснение само задълбочава проблема. Ние, жените, обаче можем да върнем сексуалния апетит на партньора си. Затова е важно да знаем причините за тази промяна в живота на мъжа и да разберем какво можем да направим, за да спрем намаляващото желание за секс у 40- годишният мъж.

ПРИЧИНИ ЗА ПРОМЕНИТЕ В СЕКСУАЛНИЯ ЖИВОТ НА МЪЖЕТЕ

Андропауза

След 40, намалява производството на тестостерона – ключовият хормон за сексуалното желание у мъжете. Процесът е подобен на менопаузата при жените.

За мощна ерекция и стръвно женско либидо – „Еректин- Макс“

Спад в самочувствието на мъжа

Както винаги, жените са много добре информирани за менопаузата, но повечето мъже не са чували дори за андропаузата. Затова, когато се появи, мъжкото самочувствие рязко спада. Това обяснява факта, че когато мъжете минат 40, започват да търсят връзки с доста по- млади жени – за да си докажат, че са атрактивни и още ги бива в леглото.

Стресът върху мъжете

Стресът намалява сексуалния апетит и в мъжете, и в жените. След 40, загубата на самочувствие причинява стрес.мъж 40 Конфликтите на работа провокират стрес, финансовите проблеми и пр.

Професионални проблеми и социалното бъдеще

На 40, или вече си триумфирал професионално, или вече е доста трудно да го постигнеш. Битката за изкачването в кариерата, страхът от безработицата, натискът от младите професионалисти тикат мъжете към безкрайна професионална и социална динамика. А най- застрашен е сексът.

Физическа промяна в мъжа

Младостта не е вечна и няма как да се борите срещу заседналия начин на живот, оплешивяването, големия корем, пушенето и пиенето. Когато мъжът забележи промяната във външния си вид, самочувствието му пада и намалява сексуалното му желание.

Мъжката менопауза – андропауза. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/ZPDArhHfnPA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *