Любимите секс пози на мъжете – част 1

Искате да изненадате гаджето си и да го оставите без дъх? Разкриваме ви кои са любимите пози на мъжете! Подлудете любимия си!

пози

1 . Кучешката. Една от най- любимите на мъжете. Въпреки че е класика, тази поза много възбужда мъжете. Мъжете застават на колене и ръце, докато мъжът е зад нея и прониква. С тази поза мъжете са водещите, определят ритъма, ъгъла на проникване и пр. Чрез тази поза реализират желанието си да доминират. За жените също е много възбуждаща – стимулират се стените на вагината по чудесен начин. Мъжете също могат да стимулират ерогенните зони по време на пенетрацията.

За мощна ерекция и стръвно женско либидо – „Еректин- макс“. ВИЖ ТУК

поза1

2 . Дълбоката. Една от най- директните пози, проникването е тотално и дълбоко. Ти трябва да легнеш по гръб, да свиеш колене към главата. Мъжът коленичи. Вагината се отварят широко. Проникването е дълбоко, а гениталният контакт е плътен.

поза2

3 . Изненадата. В тази поза сте на крака, накланяте се напред и докосвате земята с ръце. Партньорът ви стои зад вас. Той прониква отзад като ви държи за талията. Мъжът определя ритъма, а вие се накланяте напред.

поза3

4 . Подчинения. В тази поза вие сте активната страна, а той пасивната. Мъжът ляга по гръб, а вие сядате върху еректиралия му пенис, но с гръб към лицето му. Една от най- хубавите пози за проникване. Помагайте си с ръце, за да контролирате движението.

поза4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *