Лекари: Марихуаната убива желанието за секс

3 неудобни въпроса към вашия лекар

Интересен факт е, че лекарите също изпитват огромно неудобство, когато се налага да разговарят на пикантни теми. Според проучване на Световната здравна организация, медиците по Земята отделят едва по 36 секунди за обсъждане сексуалните проблеми на своите пациенти, което е крайно недостатъчно.

Когато възрастта напредне и простатата започне да се обажда, разговорът с лекаря е повече от добър шанс да възвърнете някогашната си чувственост и смелост за еротични преживявания. Препоръчваме ви да съберете достатъчно кураж и да попитате вашия джипи за всичко, което ви вълнува по темата. Можете да започнете с тези три въпроса:

(Насърчете вашия тестостерон и сексуалното желание с нещо невероятно)

секси нърс

Често не получавам сутрешна ерекция, трябва ли да се притеснявам?

Ако сутрин не получавате ерекция това е сигурен признак, че нивата на тестостерон рязко спадат. Причините затова са много – като започнем до годините и стигнем до изключително неприятни болести като диабет. Проучване на американски университет сред 200 мъже с еректилна дисфункция показа, че причината при 70 от тях е скрита болест.

„Загубата на ерекция или проблемите с продължителността са изключително важен показател за здравето като цяло. Ако мъжът не може да осъществява предназначението си, незабавно да потърси лекарска помощ”, съветва д-р Падух.

Сексът не е толкова удовлетворяващ напоследък. Защо?

За да може лекарят да ви помогне, опишете какво точно ви разочарова. Причината може да бъде недостатъчно твърда ерекция, обемът на еякулацията или твърде слабият оргазъм. Всички тези неща са признаци за ниски нива на тестостерона, но понякога могат да бъдат причинени от злоупотреба с алкохол, кафе, наркотици.

Марихуаната убива желанието за секс

Д-р Падух разкрива изненадващо, че дори леките наркотици са много опасни за секса. Няколко изследвания са доказали, че употребата на марихуана например понижава неимоверно много сексуалния нагон, защото способства за производство на повече естроген, което убива мъжката сила.

Трябва ли да се изследвам за венерически болести?

Колкото и да е неудобно, хубаво е поне веднъж в годината да се изследвате за предавани по полов път болести. Дори да спите с една и съща жена от години няма гаранция, че тя ви е на 100% вярна (или обратното). В кабинета бъдете особено честни и признайте на доктора за всичките си пиянски изпълнения. Защото със замаяна от гуляй глава доста трудно ще си спомните, дали въобще сте сложили презерватив и дали той не е бил скъсан.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *