Колко често е нормално да правим секс

Два пъти в седмицата, всеки ден, само през уикенда? Колко често е нормално да правим секс? Защо повечето хора лъжат?

seks

Омръзнало ни е да четем заключенията на експертите по въпроса колко често е нормално да се прави секс. Обикновено се говори, че колкото по- често се прави, толкова по- добре е за здравето – но това е относително твърдение.

„ЕРЕКТИН- МАКС“ – за мощна ерекция и стръвно женско либидо! ВИЖ ТУК

Всеки човек има различен сексуален ритъм. За някои е достатъчно да правят секс три пъти в седмицата, докато за други три пъти в месеца. Според сексолозите, ако слушаме какви са желанията на тялото ни, ще се чувстваме задоволени и щастливи. Проблемът е, че в двойката, винаги има някой, който иска повече, а друг – по- малко. Какво да правим, когато единият иска, а другият – не?

Как да се адаптираме към ритъма на другия

Много рядко при двойките и двамата искат да правят секс по едно и също време. Обикновено има сексуална асиметрия, мъжът да иска повече, а жената – по- малко.

Липсата на либидо може да засегне и двата пола, има и мъже, които не обичат да правят секс. Свикнали сме мъжете „винаги да са готови“ като търси жена постоянно. Но понякога мъжете нямат настроение за секс и отказват на партньорката си. В такива моменти жената се чувства отхвърлена и самочувствието й пада. Ето някои съвети, които seks1можете да следвате, за да нямате проблеми със секса:

Човекът с по- малко желание определя ритъма. Обратното е катастрофа. Сексолозите предупреждават, че е много трудно човекът с повече желание да определя честотата на сексуалните си връзки. Въпреки че това означава да изтощи и да притиска другия.

Постигане на разбирателство. Това е ключът във връзките: бъдете разумни и постигнете споразумение. Но е вярно също така, че който иска да свикне с ритъма на човека с по- малко желание, да остане с празни ръце. Опитайте се да си сближите позициите и да се разберете.

Успокойте се с автоеротизъм. Няма нищо лошо да удоволетворите желанието си за секс със самозадоволяване. В крайна сметка, всичко опира до въпроса колко ви е важен секса за отношенията с партньора ви.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *