Коктейли за горещ секс

Вижте кои са най- добрите коктейли, за да се наслаждавате страстна нощ без задръжки

коктейли

Коктейлите са леки напитки, освежаващи, с или без алкохол, а вкусът им предразполага към романтична настройка и още нещо…

Един коктейл преди да седнете на масата е винаги добра идея, но може да го пиете и като основна напитка. Идеален е за вечеря и потиква към флиртове, а защо не и към горещ секс.

Имате много богат избор в зависимост от вкуса ви. Има със сладка нотка, солена и екзотична.

Избирайте коктейли с мента, маракуя (плодът на страстта), гренадин, сокове от освежаващи плодове. А сред алкохолните питиета, най- способните да събудят либидото ви са текилата и шампанското. Важното е да не прекалявате с алкохола, за да не пропадне секса.

За мощна ерекция и стръвно женско либидо – „Еректин- макс“. ВИЖ ТУК:

Маргарита

Класическо мексиканско питие, което възбужда от сместа на лайм и сол. Смесете в шейкър малка чашка (шот) текила (30 мл), 15 мл cointreau, сок от два лайма и няколко кубчета лед. Намокрете ръба на чашата със сок от лайм и сол.

Текила сънрайз

Не съдържа много алкохол. За да направите два, ви трябва сок от два портокала, един шот текила, гренадин и лед.
Във висока чаша сложете много лед, после добавете сока и текилата, разбъркайте внимателно с лъжичка. Когато добрекоктейли1 се смесят, добавете гренадина.

Коктейл с кафе

Смесете в шейкър две чашки водка и една с ликьор кафе. Добавете малко бренди от череши, както и 1-2 чашки газирана вода. Сложете и натрошен лед. Разтърсете енергично и сервирайте.

Шампанско с мента

Лесно се приготвя и е много оригинална рецепта. Комбинацията е експлозивна.

Отрежете няколко парченца пъпеш и ги накиснете за няколко минути в мента. Сипете в подходяща чаша студеното шампанско и сложете парченцата от пъпеш. Украсете чашата с листенце мента.

Мимоза

Във висока чаша смесете 70 мл шампанско с 20 мл Гранд Марние. Допълнете с портокалов сок!

Коктейл с маракуя

Не съдържа алкохол. Много е вкусен и освежаващ. Ще събуди всичките ви сетива. Смесете в една кана 1/2 литър ананасов сок, 1/4 портокалов сок, 1/4 сок от маракуя, 1/4 газирана вода. Може да добавите и ванилия по желание. Сервирайте с натрошен лед и украсете чашата с парче ананас или портокал.

Как се прави „Мохито“ и „Куба Либре“. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/isJkKMPmL2w

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *