Кога жените не стигат до оргазъм

Възможно ли е една жена да прави повече секс с по – малък успех?

разочарована жена

Чудиш се защо нищо не се получи с онзи готин тип от дискотеката? И защо въпреки горещия секс така и не успя да стигнеш върха? Бъди сигурна, че не си сама. Според скорошно проучване на Ню Йорк Таймс, повечето жени не достигат оргазъм по време на случаен секс.

Данните от проучването ясно показаха, че вероятността жената да усети блаженство е най – голяма, когато го прави с постоянен партньор. Според статистиката, възможността за оргазъм дори само от орален секс е двойно по – голяма, а възможността от стандартен и анален се увеличава съответно 4 и 6 пъти.

„Жените пробвали секс със случаен партньор почти винаги са силно разочаровани, а анкетните карти бяха изпълнени с горчиви съжаления. Въпреки това някои от тях продължават да практикуват по този начин и просто са приели факта, че няма да достигнат оргазъм. Друго интересно нещо е, че повечето дами предпочитат да правят секс с неженени мъже, тъй като те са неангажирани и по – склонни да им угаждат”, разкрива авторът на изследването д-р Пол Бостав.

В крайна сметка е ясно едно: ако жената иска да получава редовно оргазъм, добре е да прави секс с постоянен партньор. Двамата се опознават, научават кои са признаците при настъпване и как да ги усилят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *