Как мъжете виждат женските гърди

За никого не е тайна, че женският бюст е фокална точка за представителите и на двата пола. На света няма мъж, който да не изпада в екстаз при вида на една добре изпълнена блузка, няма и жена, която да не завижда за стегнатите гърди на своята съперница по красота.

бюст

Причината за интереса към тази част от дамското тяло е лесно обяснима. Според специалистите, във всеки от нас живее по едно малко дете, което интуитивно се насочва към първоизточника на живот и храна. Другата основна причина е, че бюстът е сред най – горещите секс атрибути и видът му е достатъчен да взриви желанието за интимна близост.

Скорошно изследване обаче развенча мита, че мъжете си падат по огромните гърди. В експеримента участваха около 350 мъже от Централните части на Австралия и почти всички единодушно заявиха, че за тях размерът не е с най – голямо значение. Критериите по които оцениха фотографии с гърди показаха, че 87% от участниците предпочитат стегнат и апетитен бюст, пред огромна, но безформена пищна плът. Ето какво написаха някои от анкетираните:

„Основният недостатък на големите гърди е, че можеш буквално да се загубиш сред тях. Известно време поддържах връзка с една надарена жена, която непрекъснато се оплакваше от големия си бюст и с това ме изморяваше до крайна степе”, Матю.

„Никога не съм бил с момиче, което има наистина огромни гърди. Но и не искам. Обичам бюстът да е стегнат и привлекателен, украсен с някое изящно колие. Тогава ми припарва под лъжичката”, Антъни.

Така че, мили дами, не се срамувайте от вашите малки гърди. На света има всякакви хора, с различни интереси и вкусове. Вместо да се притеснявате от размера на чашката, погледнете своя избраник в очите и открийте цялата истина за неговата любов към вас.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *