Как да забиеш ново гадже с СМС

Научете какво НЕ трябва да пишете / казвате на една жена

Представете си следната ситуация: срещате привлекателна жена, по всичко личи, че и тя ви харесва; разменяте телефонните номера, прехвърчат искри и само след няколко часа започвате да я бомбардирате със съобщения. Но тук се случва нещо и … тя никога повече не ви се обажда. Според секспертите, много мъже убиват шансовете си за нова връзка с една лоша практика – да изпращат глупави текстови съобщения по телефона, фейсбук, скайп или емайл. Ето какво не трябва да пишете никога:

смс

Хей, К` во стаа?

Разбира се, да кажете здрасти няма нищо лошо. Но ако продължите съобщението с нещо от рода на „к` во стаа” тя ще разбере, че искате да флиртувате, но всъщност не знаете как и оставяте цялата инициатива в нейните ръце. А жените обичайно предпочитат мъжете да движат нещата.

Ако просто не знаете какво да направите, решението е сравнително лесно: „Здравей! Кога е удобно да ти се обадя? Имам да ти казвам много вълнуващи неща!”. След което лесно можете да започнете разговор.

Там ли си? / Защо не отговаряш!? / Моля…?

В никакъв случай не се показвайте пасивен, агресивен или нуждаещ се. Ако тя по някаква причина не отговаря на последния ви текст просто се направете, че никога не сте го изплащали. Изчакайте ден – два и след пратете ново съобщение. В случай на ново мълчание от нейна страна, оставете да мине повече време – примерно 2 седмици и пробвайте пак. Щом и тогава не отговори, намерете начин да осъществите среща на живо. Там ще разберете истината.

Избягвайте имотиконите

Да използвате 🙂 понякога не е лоша идея, но от контекста трябва да е напълно ясно дали сте сериозни или се шегувате. Когато си помисли, че я вземаш на подбив вероятно ще се обиди, или ще те помисли за мъж с акъл на 10 годишно момченце. Много жени правят огромна разлика между „кога ще излезем” и „кога ще излезем 😉 ”, защото във втория случай може да се тълкува като откровен сексуален намек, последван от „Тоя за толкова тъпа ли ме има?”

Когато ще атакувате, направете го по време на жива среща. Погледът, звездите, докосването – всички тези неща ще ви помогнат повече отколкото очаквате.

Чат жаргон

Чат жаргоните (невероятни съкращения на думи) бяха измислени в първите години на мобилните телефони и интернет. Тогава беше изключително трудно да изпратиш нормално съобщение и хората използваха специални символи и съкращения за комуникация. Но все пак вие имате нов телефон и мощен компютър – защо трябва да използвате нещо морално амортизирано?

НОтоснядДССТГНХНцелууувкиииииии?НопфчН!!!

Категорично: изпращането на някакво подобно безумие, не ще накара жената да ви помисли за много интелигентен или игрив. При всички положения ще ви има за глупак и на всичкото отгоре за страхлив глупак. Защото вместо да кажете каквото ви е на сърцето, изпращате малоумни съобщения, за да я впечатлите. Така че вместо да се таралежите от разстояние, просто говорете човешки с нея и изчакайте най – удобния момент за атака.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *