Как да възстановите сексуалното желание

Понякога жената губи сексуалния си апетит. Може да е заради стрес, тревожност, след раждане, промени в хормоните и др. Причините за ниското сексуално желание могат да са много и най- различни, но е деликатна тема.

За мощна ерекция и стръвно женско либидо – „Еректин- макс“. ВИЖ ТУК

желание

Ако смятате, че сексът не е най- важното нещо в живота ви, смяташ, че се отдалечаваш от партньора си, ви предлагаме няколко съвета, за да излезете от ситуацията.

Поддържайте се
За да се чувствате по- добре, трябва да се поддържате. Спортувайте хранете се добре, разхождайте се, правете неща, които ви харесват.

Потърсете проблема и се постарайте
Трябва да знаете какво точно се случва, за да намерите решение. Дайте от себе си, за да оправите проблема.

Отдайте се на фантазиите си
Да имате еротични фантазии не е лошо, отпуснете се и се наслаждавайте. Не мислете за табутата и възбудете съзнанието си, за да възбудите и тялото.

Говори с партньора си
Ако не искате връзката ви да пострада, говорете с него. Разкажи му какво се случва и как се чувстваш. Двамата заедножелание ще намерите решение.

Мотивирай се
Освен с еротични фантазии, можете да се стимулирате с порно, книги, и пр. Не се срамувайте да се отдадете на сексуалното си желание.

Увеличи близостта с партньора
За да увеличите желанието, трябва да сте по- близки с партньора си. Понякога, без да искаме, се отдалечаваме емоционално от човека до нас. Не пестете прегръдки, нежности и целувки. Правете заедно различни неща.

Искай това, от което се нуждаеш
Ако партньорът ви пропуска нещо, обяснете му. Партньорът ви няма от къде да знае какво искате от сексуалната връзка, ако не сте откровени. За да знаете обаче какво искате, трябва добре да познавате тялото си и да можете сами да му доставяте наслада.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *