Как да увеличим либидото в двойката

Нека разгледаме какво е либидото, както и проблемите, които може да предизвика в интимния живот на двойката и как да ги преодолеете.

libido-1

КАКВО Е ЛИБИДО

Либидото е терминът, който се използва за сексуално желание. При жената с редовна менструация, либидото достига максимума си 14 дни след края й. По средата на този цикъл, се секретират най- много женски хормони. Но това не се случва винаги при всички жени.

„ЕРЕКТИН- МАКС“ – за мощна ерекция и стръвно женско либидо! ВИЖ ТУК

При мъжете либидото е перманентно и се появява от вътрешната възбуда, фантазиите и импулси. То се заражда в емоциите в мозъка, после се разпростира из цялото тяло. Така, либидото обхваща както мозъка, така и цялото тяло.

И при мъжете, и при жените либидото понякога се променя, а даже и изчезва. Причината могат да са най- различни, но няма от какво да се притеснявате, решението е лесно. Подобряването на хормоните зависи от физическото и психическото състояние, не само от хормоните.

Темата за сексуалното желание е доста сложна. Понякога чувстваме, че либидото ни е паднало. Нека разгледаме някои libido-dvoikaполезни съвети при такива ситуации.

КАК ДА ПОДОБРИМ ЛИБИДОТО

За да подобрим или увеличим либидото, първо трябва да харесвате тялото си и да се чувствате комфортно с него. Трябва да се чувствате сигурни в себе си и желани. Докосването е много важно, затова се отдайте на целувки и нежности, бъдете изобретателни, използвайте устните и езика си в любовната игра. Старайте се да направите сексуалният живот на двойката по- забавен.

Има различни афродизиаци, които могат да ви помогнат да върнете сексуалното си желание. Например, романтична вечеря на свещи за двама или да организирате случайна сексуална среща на някое непознато място, за да събудите желанието.

Друг вариант са възбуждащите еротични масажи. При някои хора, липсата на контакт за няколко дни може да се окаже много полезна.

Както виждате, има много варианти, които да събудят либидото. Фантазията е много важна, за да прескочите бариерите.

Упражнения за либидото при жените. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/bCyjK3T8xas

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *