Как да се върнем към секса след раждането

Изморена, с няколко килограма отгоре, без никакво време за себе си – всичко това води до спад в либидото. Нормално е да имате всички тези усещания, както физически, така и психически, след раждането. Научете как да си възвърнете предишното желание за секс

раждане

Както докато сте бременни, така и след раждането, ви се случват много хормонални промени, които се отразяват на тялото ни. То никога вече няма да е същото. И тази мисъл засяда в съзнанието, като ни кара да се чувстваме уязвими и тъжни. Това се отразява и на сексуалния ни живот, който значително намалява.

За стръвно женско либидо и мощна ерекция – „Еректин- Макс“. ВИЖ ТУК:

Обичай се!

Ниското самочувствие е един от факторите, които ни карат да изгубим сексуалността си. Трябва да върнем към нашата същност. Излезте на покупки, разкрасете се, идете на фризьор… правете обикновени ежедневни неща, които ви карат да се чувствате добре. Ще се почувствате прекрасно и ще се върне желанието ви да правите различни неща. Да се обичате, означава да накарате и другите да ви обичат.

Правете упражнения

Упражненията ще ви накарат да се чувствате по- здрави и ще освободят съзнанието ви. Назад ще остане тъгата. Щераждане1 активирате мускулите, краката, талията, а спортът определено ще ви възвърне желанието за секс,а и способностите. Не забравяйте да се храните правилно.

Нови секс играчки

Един от начините да събудите страстта е като си купите нови секс играчки, за да не скучаете.

Направете по- оригинален сексуалния си живот. Ако още не сте готови за проникване, може да си правите еротични масажи и да мастурбирате. Създайте специална атмосфера със свещи или приглушени светлини. Вземете специални масла за масажи и ароматни свещи.

Обличайте се по- секси

Желанието за секс ще се върне по- бързо, отколкото си мислите. С малко помощ, винаги е по- добре. Купете си еротично бельо, с което да изненадате половинката си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *