Как да се наслаждаваме повече на секса

Вярвай в себе си, остави настрана срама, прекъсни рутината и избягай от нормите в еротизма и сексуалността.

секс

„Притеснявам се да не изглеждам дръзка в очите на гаджето си. Срамувам се да кажа, че искам да правим секс. Винаги ставам нервна. Срамувам се от някои части на тялото си, когато съм гола“.

За мощна ерекция и стръвно женско либидо „Еректин- макс“. ВИЖ ТУК:

Оплаквания като това са често срещани сред жените, разкриват проблем със самочувствието, което винаги пречи във връзките ви.

Сексуалното поведение на жената се променя постоянно, в зависимост от връзката, но тези, които разбират по- добре сексуалността си, се наслаждават повече на тялото и водят пълнокръвен интимен живот.

Независимо от усилията на партньора да доведе жената до оргазъм, това до голяма степен зависи и от нея.секс1

Харесвай се, за да те харесват и другите

Не обръщайте внимание на мита, че мъжете харесват само атрактивни жени, като топ- модели. Ако се отървете от тези предразсъдъци, и започни да се харесваш, тогава и мъжете ще те харесват.

Подобри външния си вид

Физическият вид не е единственият начин да привлечеш мъжете, но ако го подобриш малко, това ще се отрази и на контактите ви с мъжете.

Добро здраве, хубава фигура винаги помагат да си повдигнем самочувствието. Хранете се здравословно, спортувайте, купете си дрехи и грим. Научете се да показвате адекватно най- красивите си части от тялото.

Без страх

Старайте се да имате добра комуникация с половинката си. По време на секс му казвай какво искаш да ти направи или ти да му направиш. Не се срамувай, а бъди себе си.

Търси спонтанното

Нормите и повторенията са врагове на еротиката и възбудата. Не затваряйте сексуалността си в серия от рецепти, норми и предвидими ситуации.

Импровизирайте, не се оставяйте на навиците.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *