Как да избегнем липсата на ерекция по празниците

С прекаляването по празниците, мъжете често не могат да получат ерекция. Ето как да се наслаждавате на празниците, без това да се отразява на сексуалния ви живот

коледен секс

Дори да не искаме, по коледните и новогодишните празници винаги прекаляваме. Въпреки че се стараем да го избегнем, постоянно стигаме до излишъци през това време на годината – банкети, семейни вечери и обеди и пр. Прекаляваме с храната и най- вече – с алкохола. След като минат празниците, проблемите, които са ни причинили, си остават. Едно от най- засегнатите места е сексуалният ни живот.

За мощна ерекция и стръвно женско либидо – „Еректин- Макс“. ВИЖ ТУК:

Има храни, които помагат на сексуалното здраве. Няма как да избегнем преяждането по Коледа. Изчислено е, че на Бъдни Вечер и Коледа поемаме по 2000 калории само на основното хранене. Можете обаче да помогнете на сексуалния си живот като хапнете риба, богата на омега- 3 (сьомга, аншоа, сардини, риба тон, риба меч и др.), целина или спанак.

Няма как да избегнете алкохола, но трябва винаги да внимавате и да пиете умерено. Алкохолът е основният враг на коледа4еректилната дисфункция. „Алкохолът нарушава работата на нервната и сърдечно- съдовата система, което пречи на ерекцията. Дори малкото количество може да ви се отрази“, разказват лекарите.

Не забравяйте да се движите и спортувате дори и по Коледа. 30 минути плуване, 40 минути разходка, ще ви помогнат да храносмелите, ще изгорите излишни калории, ще подобрите циркулацията на кръвта.

Тютюнът е друг проблем, който пречи на ерекцията. Това са едни от най- социалните дни през годината, така че няма как да не прекалите и с цигарите. Тютюнът е вторият най- голям причинител на еректилна дисфукция при мъжете под 35 години.

Коледа и Нова година обаче са и едни от най- свободните ни дни. Така че пропускайте шанса си да правите секс с половинката. Мъжете, които правят секс 3-4 пъти в седмицата, имат по- малка склонност да получат еректилна дисфункция.

История на хляба. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/GCfYQ5MtulE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *