Качественият секс трае от 10 до 13 минути

ostlabvane-seks-tanci

Всеки от нас има дадени очаквания, щом става дума за креватната гимнастика.

Нашите очаквания до голяма степен са повлияни от филмите, в които винаги бушува гореща страст и сексуална мощ. 3f17bbd08d42f4a083686ab5fefb71b5Може мнозина от вас ще се очароват от факта, че последното проучване по темата сочи, че времето за секс нужно за достигане на наслада трае между 3 и 13 минути.

Учени от колеж в Пенсилвания са установили, че сексът от 1 до 3 минути е твърде кратък. Сексът от 3 до 7 минути специалистите са установили, че е задоволителен. От 7 до 13 минути желан и почти перфектен, а над 13 до 30 минути вече е твърде дълъг и отегчителен. И така в крайна сметка става ясно, че идеалният сексуалния акт трае 10-13 минути. Сексолозите разясняват, че за този период от време сексуалните партньори задоволяват напълно своите нужди.

Изследването на специалистите сочи, че киното и интернет вменяват на хората една нереална представа за същността и продължителността на сексуалния акт в реалния живот и едно такова проучване дава една реална представа за нещата от живота и много полезно за обикновените хора.

„ЕРЕКТИН – МАКС“ – ЗА МОЩНА ЕРЕКЦИЯ И СТРЪВНО ЖЕНСКО ЛИБИДО! ВИЖ ТУК

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *