Жените над 35 – най- ненаситни за секс

Жените над 37 имат по- силно сексуално желание от мъжете, посочва социологическо проучване

жени

Жените на средна възраст са най- активни в секса. Това обяснява феномена жените над 37 години да си хващат доста по- млади любовници, като стават все по- изкусителни и чувствени, дори от по- младите жени.

За мощна ерекция и стръвно женско либидо – „Еректин- макс“. ВИЖ ТУК:

78% от анкетираните жени признават, че са по- активни след 37- годишна възраст и основната причина за увеличеното сексуално желание е в търсенето на истинското задоволяване. Жените на тази възраст имат повече сексуални фантазии от тези между 18 и 26 и правят повече секс. Изследването разкрива още, че искат да имат повече безразборни връзки,жени1 особено за по една нощ.

Сексуалните фантазии стават по- силни в този етап на възрастта и повече жени признават, че си представят мъже, които не са техните съпрузи или партньори. Дали са майки или не изобщо не се отразява на сексуалното желание на жените. От 35 години жените вече си дават ясна сметка какво търсят и са готови на всичко да го постигнат.

При мъжете се оказва е точно обратното. Пикът в сексуалното желание на мъжете е докато са тийнейджъри. После започва да спада с годините. 74% от мъжете казват, че са сексуално активни до 70 години, въпреки че апетита все повече намалява.

Най- важното е в двойката да има комуникация, да си споделят своите желания и предпочитания. Сексът е един от най- важните фактори във връзката, чрез който не позволяваш любовта и близостта с партньора да се разрушават от липсата на диалог.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *