7 възбуждащи места за бърз секс

Не сте ли си мислили някога за бърз секс на забранени места? „Странните“ места обикновено са много по- вълнуващи. Ако обичате силните емоции, сигурно искате да освежите сексуалния си живот с нещо по- различно. Ако сте се уморили от традиционен секс, ето кои места са подходящи за бърз секс:

mesta-za-seks

В асансьора. Асансьора у дома или на работа, сигурно само като си помислите, си представяте перфектната ситуация. Може да не ви стигне времето, за да свършите сексуалния акт, но със сигурност ще имате време за еротична игра.

„ЕРЕКТИН- МАКС“ – за мощна ерекция и стръвно женско либидо! ВИЖ ТУК

В мъжката тоалетна. Има мъже, които се възбуждат от това, също и от възможността да ги видят. А може би и на вас ви харесва?

На сватба. Сигурно сте виждали такава сцена в някой филм. Искам и аз! Защо не се позабавлявате на сватбата на някояseks-v-kola приятелка?

В пробна за дрехи. Повечето мъже мразят да обикалят по магазините с приятелките си, но можете приятно да го изненадате.

В колата. По- обичайно е отколкото изглежда. Не е много удобно, но със сигурност е адски възбуждащо.

В градината или на терасата. Ако живеете в къща с двор или имате хубава тераса, може да е много възбуждащо, докато правите секс, да гледате звездите и луната.

На работното място. Ако гаджето ви ще идва да ви види в офиса, може да направите кратка „почивка“. Това е бърз начин за секс, но се препоръчва за смели двойки, на които им харесва адреналина.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *