7 секси тактики за увеличаване на либидото

Увеличете желанието на макс

Съществуват няколко изпитани техники, които връщат загубеното желание за секс. Това е в пъти по – лесно отколкото си мислите и съвсем не е необходимо да вземате някой от известните на науката афродизиаци. Възползвайте се от следващите либидо бустери и бъдете по – чувствени от когато и да било.

силно либидо

Малка чашка горещо кафе

Ароматната напитка не само ще ви задържи будни, но и ще ви накара да се почувствате по – игриви. Според проучванията, една малка чашка кафе увеличава либидото достатъчно много.

Тренировки по йога

Добиването на извънземна гъвкавост и естественият масаж при изпълнение на йога упражненията върху тепиха, спомагат за засилване циркулацията на кръв в цялото тяло. Това естествено спомага изпомпването и към дълбоките региони, което е важно условие за качествен секс. Проучванията отдавна са доказали, че физическата активност увеличава желанието многократно и е най – силната виагра на този свят.

Сменете обстановката

Изследванията са установили корелация между новостите и засилването на сексуалното желание. Ако сте се чудили защо ви е по – хубаво с новия партньор, това е отговорът. При всички положения не е необходимо да търсите ново гадже, достатъчно е да смените обстановката или декорацията на спалнята например. Не правете секс на едно и също място – нека днес да е в хола, утре в кухнята, третия път в колата и прочие. Ако имате възможност, направете резервация в хотел и поднесете приятна изненада на съпруга / съпругата.

Бавно изгаряне

Започнете деня с изкушение. Изпратете предразполагаща снимка на партньора си – например вашите устни в близък план. На обяд пуснете смс със секси текст, следобед го подразнете още някак си. Вечерта вашият човек трябва да е толкова настървен, че да ви се нахвърли още от вратата.

Романтично състезание

Ами не е важно, че не си падате много по спорта. Имайте предвид, че дори и малките състезания активират психиката и събуждат отдавна заспали чувства, така че за една двойка е супер полезно да се съревновава в нещо от време на време. Организирайте си мини турнир по боулинг, тенис, или по математика. Отдадени няма да усетите как ще отпуснете напрежението и ще се подготвите за първата гореща вечер от много месеци насам.

Вдишвайте дълбоко

Може и да звучи малко брутално, но да усетите естествените аромати на вашия партньор може да бъде много възбуждащо. В потта например понякога се отделят вещества, които предизвикват мозъка към сексуални действия.

Яжте плодова салата

Плодовете богати на витамин Е, като киви и манго например, увеличават притока на кръв по цялото тяло, включително и под пояса. Бананите пък съдържат в себе си калий, който увеличава силата на мускулите. Наровете са пълни с антиоксиданти, които също влияят добре върху кръвообращението. И накрая – не забравяйте за витамин С, който ще намерите в шипките и всички цитруси.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *