7 признака за криза в секса

сексМного двойки, колкото и да са стабилни, се изправят пред криза в секса.

Факторите, които могат да я причинят са толкова много. Сред най- важните е връзката между секса и афекта, който имате един към друг. Не е приятно съжителството между хора, които вече не се обичат.

Въпреки това, когато говорим за криза в секса, трябва внимателно да открием причините. Предлагаме ви 7 признака, по които да познаете, че интимните ви отношения са в криза:

За мощна ерекция и стръвно женско либидо – „Еректин Макс“

1. Претексти. Първият и най- известният е „Боли ме главата“, „Изморен съм“, „Много ми се спи“ или други подобни, които въпрепятстват секса.

2. Изплъзване. Когато сте заедно и единият започва да говори за не особено възбуждащи теми като работата, сметките, ипотеката или съседите. Номерът е да се обсъждат теми, които нямат нищо общо със секса.

3. След секса, заспивате веднага. Никакви прегръдки, целувки или милувки. Всеки си е изпълним секс1задължението и толкова.

4. Когато единият се напие, за да се оправдае, че не може да прави секс.

5. Ако всичко, което преди си обичал, сега ти пречи, може да е ясен признак за сексуална криза.

6. Когато единият от двамата не участва в сексуалните фантазии на другия и желанието е избирателно, или той отказва да направи, каквото искаш. Не е лошо да се фантазира, но когато не помага да се подобри секса, трябва да сте нащрек.

7. Най- лошото… когато доближиш партньора си и чуеш „Не ме докосвай“.

Няма формула, която гарантира щастието на съвместния живот, но един от важните елементи са общите планове. В една двойка е изключително важно да има общ поглед върху бъдещето.

Съветите на сексолога Наталия Кобилкина. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/ld11mg2qCAQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *