6- те най- чести грешки на мъжа в леглото

Някои мъже се мислят за ненадминати и перфектни в леглото, но жените много добре знаем какви ключови грешки допускат. И ние може да не сме перфектни, но и мъжете също.

muje-greshki

Може би сте една от малкото късметлийки, които са правили отличен секс … поздравления! А може би не е бил толкова перфектен? Ето кои са шестте най- чести грешки на мъжете в леглото.

„ЕРЕКТИН- МАКС“ – за мощна ерекция и стръвно женско либидо. ВИЖ ТУК

Мисли се за супермъж. Няма перфектен мъж. Това е много сериозна грешка. Има мъже, които си мислят, че само те разбират от секс. Е, ако се разговорят с някоя жена, ще установят, че това съвсем не е така.

Забравя любовните игри. Това е доста сериозна грешка. Има мъже, които обичат да започват директно, за да задоволят себе си, като си мислят, че жените също се възбуждат. Като в спорта е – първо трябва да загрееш, а след това да тренираш.

Не забравяйте в предварителната еротична игра, че ключовата роля се изпълнява от целувките, докосванията и нежностите. После другото, само си идва.

Не искаш, но той настоява. Понякога не разбират какво е „не“, защото искат още. Така само се чувстваш задължена и като не можеш да кажеш „не“, го правиш без желание. Ако не искате секс, кажете на партньора си.

Забравя за клитора. Както жените не забравят за пениса на мъжа, така трябва и те да научат, че не бива да пропускат orgazamтази зона, ако искат да задоволят партньорката си.

Докосва без да стимулира. Когато докосвате жената, не пропускайте да стимулирате ерогенните зони.

Оргазмът е всичко. Оргазмът не трябва да е основната причина за секса. Удоволствието не идва от крайната цел, а от пътя, който е изминат, за да се стигне до там.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *