5 ползи от секса за кожата ни

seks-krasota

„ЕРЕКТИН МАКС“ – СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ! ВИЖ ТУК:

1. Следите от възрастта. Комбинацията от секс и крем срещу бръчки е страхотна идея. Когато увеличим кръвообращението, се увеличава достъпа на кислород до зоната. Така се повишава производството на колаген, който намалява бръчките и отпуснатата кожа.

2. Блясък, без мръсотии. Заради увеличаването на количеството кислород, причинено от секса, кожата изхвърля по- лесно мръсотиите, става по- светла и блестяща. Освен това нивата на кортизола (хормонът на стреса, който увеличава проблемите с акнето) се понижават при редовно правене на секс.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

seks-litse

3. Хидратиране. Редовния секс благоприятства поддържането на хормоналните нива в норма. Това е много важно за естрогена, хормон, който е много важен за хидратирането на кожата.

4. Контрацептив. Сигурно познавате поне една жена, която са й предписани контрацептиви при проблеми с акнето. Причината е, че намаляват производството на андроген, хормонът, който стимулира мастните жлези.

5. Естествена руменина. Както при всеки тип тренировка, така и сексът увеличава кръвообращението. В последствие кръвоносните съдове по лицето се разширяват, като му придават естествена руменина.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *