5 мита за женския оргазъм

Много жени са останали изненадани, след като приятелки им са доверявали интимни подробности от леглото. Често изникват неудобни въпроси, но повечето дами си страхуват да попитат.

jena-orgazam

Ето някои от най- честите митове за женския оргазъм:

„МОГА ЛИ ДА СТИГНА ДО ОРГАЗЪМ БЕЗ ПРОНИКВАНЕ?“
Най- сексуалният орган и на мъжа, и на жената е мозъка. Не е нито вагината, нито пениса. Може да има оргазъм без проникване, дори без да докосвате тялото си.

Върнете се към някой сексуален спомен или си измислете. Спомнете си миризмата, как сте докосвали, какво сте направили, за да възбудите сетивата си. Може да получите от 1  до 3 оргазъма, ако се оставите. Всички сетива влияят върху сексуалното удоволствие.

За мощна ерекция и стръвно женско либидо – „Еректин- макс“. ВИЖ ТУК

„МОЖЕ ЛИ ПАРТНЬОРЪТ МИ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ СЕ ПРЕСТРУВАМ?“
Трудно е да се имитира оргазъм. Когато го изпитваме, има много други съпровождащи реакции на тялото: превъзбуда, по- голяма лубрикация на вагината, задъхване, зърната щръкват, зениците, устата, артериите и вените се разтварят 5 пъти повече от обикновено.

Трябва да сте доста добра актриса, за да предизвикате тези симптоми. Това е много трудно, защото се намесва иjena-orgazam-1 физиологията. Дори да симулирате и партньорът ви да си мисли, че е супер любовник, това не е здравословно за връзката ви.

„КОЛКО ОРГАЗМА МОГА ДА ПОЛУЧА ПРИ ПОЛОВ АКТ?“
Това е много относително. Първо е важно, колко време продължава сексуалният акт. Например, ако ви отнема 15- 20 минути, можете да изпитате 10- 12 оргазма.

„КЪДЕ Е Г- ТОЧКАТА?“
Намира се на 3 см от отвора на вагината. Най- лесният начин е да вкарате пръста и да натиснете силно към горната стена на вагината.
Легнете на спокойствие върху леглото и подложете възглавница под ханша. Така ще откриете мястото, което не е по- голямо от грахово зърно. Твърдо и грапаво е. Нито меко, нито нежно. Трябва да търкате с пръсти. Ще става все по- твърдо, преди да свършите.

„МОЖЕМ ЛИ С ПАРТНЬОРА МИ ДА СТИГНЕМ ЕДНОВРЕМЕННО ДО ОРГАЗЪМ?“

Това е мит при много двойки. Трудно може да се синхронизира нещо подобно. Трябва да е двойка, която има перфектен синхрон и не само в секса, но и във всичко останало.

Дори да не се получава, не трябва да се притеснявате. Има толкова много условности, за да се случи, че наистина е много трудно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *