5 странни промени в тялото по време на секс (Видео)

От мига на възбудата до самия край, с човешкото тяло се случват някои невероятни неща. Сигурни сме, че повечето от вас дори и не предполагат какво всъщност става и как организмът се подготвя за получи по – голямо удоволствие.

секс

Мозъкът улавя всяко докосване

Изследователи от Университета в Лос Анджелис използваха скенер с магнитен резонанс, за да установят какво точно се случва в мозъка, когато човек е възбуден. Те откриха, че при стимулация на различни части на женското тяло (вагината, клитора, зърната на гърдите, шийката на матката) се активират различни зони от мозъка. А едновременното стимулиране на няколко от тези зони със сигурност увеличава удоволствието и води до по – експлозивен финал.

Тя става по – голяма !?

Когато жената е възбудена, вагината също се разширява и увеличава размера си (просто да направи повече място за своя човек). В спокойно състояние дължината на влагалището е около 7-8 сантиметра. При възбуда обаче матката се отдръпва нагоре и по този начин вагиналната стена се удължава до 13 – 14 сантиметра. При надарени кавалери, матката може да стане още по – отстъпчива и да се избута още назад.

Чувствате по – малко болка

Със сигурност сте забелязали, че ухапването по врата по време на секс не е болезнено, а почти винаги носи удоволствие, особено за жените. И има причина това да е така. По време на полова възбуда, прагът на болката се увеличава чувствително, за да стане самото проникване по – удобно. Експертите обаче предупреждават, че това нещо има един сериозен недостатък: възможно е да се нараните по време на секс и да осъзнаете чак след това.

Гърдите също се променят по време на секс

Следващият път когато се затъркаляте в леглото намерете време и проверете гърдите си. В резултат на сексуалната възбуда, притокът на кръв към бюста се увеличава, гърдите нарастват, зърната щръкват нагоре и придобиват малко по – тъмен от обичайния си цвят. Ефектът на уголемяването не е еднакъв при различните жени: при някои гърдите нарастват с малко, при други много видимо.

Цялото тяло се изчервява

Проучванията показват, че температурата на лицето и тялото по време на секс се увеличава. Това обяснява защо лицето и гръдния кош почервеняват по време на акта. Увеличаването в скоростта на кръвния поток причинява обливането с „топли вълни”, които не се усещат в нормално положение.

Видео – Психология на женската възбуда:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *