5 секс позиции които трябва да опитате

5 нови пози за силна страст

секс позиции

Водопад

Тази позиция ще накара кръвта ви да закипи както никога досега. Мъжът ляга на пода, но кръста и краката му са вдигнати на леглото. Жената възсяда отгоре както при класическата стойка „ездач”. Усещанията са умопомрачителни и за двамата.

Възбудената богомолка

Относително спокойна като динамика, позволява дълбоко проникване и по – голяма интимност. И двамата лежите настрани, с лице един към друг. Тя се увива около вас и насочва вагината си към члена. Прониквате дълбоко и нежно, карайки я да стене. За усилване на удоволствието жената може да движи таза си в посока към вас.

Водно конче

Удобна за жената, еротична за мъжа. Поставете една възглавница под главата ѝ, след което прекрачете през нейните рамене, двамата сте лице в лице. Оралите ласки които ви доставя са особено възбуждащи за нея. Подпрете се на стената или таблата на леглото, за да не ѝ тежите.

Разтопяване

Бърз оргазъм за нея. Партньорката повдига краката си върху раменете на мъжа, който е седнал на леглото. Усилието да задържи бедрата във въздуха увеличава мускулното напрежение, което от своя страна води до бърз и експлозивен оргазъм. Вие може да ѝ помогнете като повдигате таза си в точния момент.

Снежен ангел

Истинско предизвикателство пред младите влюбени. Тя лежи по гръб, а вие легнете върху нея но на противоположната страна (както при 69). Вместо да се радвате на орални ласки обаче, тя повдига таза си по начин, който ви позволява да влезете вътре. Удоволствието не е кой знае колко голямо, но новото изживяване ви е гарантирано.

еректин макс

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *