5 причини да не те пусне в леглото си

Погледите са премрежени, питието привършва и тя сластно отпива последната глътка от чашата, но … категорично си тръгва сама. Това навярно звучи познато за много разочаровани фенове на Казанова, които в крайна сметка така и не разбират защо получават червен картон. Американско проучване разгада кои са петте най – чести причини да те изритат, а докладът е съставен от показанията на повече от 2 000 жени в полово зряла възраст.

интимна двойка

Хранене преди секс

Изненадващо, но жените най – силно се отвращават от непрекъснатото тъпкане на своите евентуални партньори. Ето какво разказва 30-годишната Кристин от Ню Йорк:

„Имаше един мъж, който дълго време искаше да се сближим. Разправяше, че полудявак само като ме види, че аз съм слънцето в очите му и вятърът в косите му. Една вечер бях сама и реших да го приема. Той дойде късно, беше леко пиян и … ядеше огромен сандвич. Докато вземаше поредната хапка каза, че просто трябва да се нахрани, тъй като бил много гладен. Само за секунда потроши всичко, което самият той изгради в продължение на много месеци и между нас просто не се получи. Казах му да си върви”

Мръсотията

Липсата на лична хигиена и мръсотията в дома е втората основна причина, която отвращава жените. Мелиса от Ел. Ей. разказва, че в даден момент се сприятелила с някакво момче. Направили го няколко пъти в нейния дом, но една вечер решили на отидат у него. Когато влязла вътре просто била потресена от задуха и разхвърляните дрехи, а търкалящите се около кофата за боклук използвани презервативи били последната капка, която я накарала да си тръгне преждевременно.

Неизживяно детство (вашите играчки)

„Срещах се с един колега и на третия път той ме покани в апартамента си. От вратата – направо за краката, заби ме директно в спалнята. Като цяло нямах нищо напротив, но с периферното зрение видях някакъв Спайдърмен. Обърнах глава и пред очите ми се разкри огромна колекция от пластмасови фигурки. Напуши ме на смях и просто си тръгнах”, споделя 28-годишната Кристи от Ню Орлиънс. Сексолозите обясняват, че когато жената търси уют, неизживяното детство на кандидат – партньорът е едно от последните неща, които иска да види.

Домашният любимец

Много връзки не могат да бъдат осъществени заради домашните любимци. Такъв е случаят на Мередит от Тампа, Флорида. Преди време тя се запознава с едно „много сладко” момче, допадат си и го правят няколко пъти в хотел. Решават да си станат по- близки и той я кани в своя апартамент. Когато се развихрят между чаршафите, отнякъде изскача булдогът на младежа и без никакъв свян се набутва между тях.

„Преживях нещо ужасно. Казах му да разкара животното и той го свали на пода. То обаче започна да ближе крака ми и след минута пак се метна при нас. Почувствах се като в зоологическа градина. По дяволите, повече никога не вдигнах телефона”

Уменията ви на любовник

Да, не се чудете. Много пъти самите жени са казвали, че най – добрият любовник не е най- желаният партньор. Навярно това е причината, поради която представянето ви в борбата се нарежда на последно място като мотив за раздяла. Ето какво казва Бет от Сиатъл:

„Излизах няколко пъти с този човек, изглеждаше страхотно: висок, умен забавен, галантен кавалер. Когато работата набъбна дотам, че да си легнем се почувствах ужасно разочарована. Първо целувката му беше най – ужасното нещо на света, езикът му опираше чак в сливиците ми. Отблъснах го и му казах да почине малко, но потопяването отново започна. Прекратихме, но понеже го харесвах, реших да му дам още един шанс. На следващия път даже пийнах малко, но погнусата беше страхотна и си взехме последно сбогом”

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *