5 неща които не трябва да казваш на жена в легло

Ако искате вашата половинка да е щастлива спрете да плещите

Без значение дали гушкаш официалната съпруга или поредната забърсана в бара бройка, никога не трябва да ѝ казваш някои определени неща. Сексът е невероятно интимно преживяване от всяка гледна точка, а особено много за жената. Така че, когато сте в леглото е хубаво да избягвате ненужните коментари, които лесно могат да развалят настроението ѝ. Ето кои теми трябва завинаги да извадите от вашия репертоар:

„Еректин Макс“ – залепя устата и развързва ръцете

 жена в легло

Не го правиш добре

Да коментирате сексуалните умения на партньорката си точно по време на секс е грубо и глупаво. Дори нещо да не ви се харесва твърде много, имате достатъчно време, за да си говорите по тези теми. Веднъж засрамена, жената не може да се концентрира и да стигне до оргазъм е почти напълно невъзможно. Бъдете позитивни и намерете елегантен начин да отклоните намеренията ѝ, ако не ви допадат.

Бившата ми прави така

Всички жени са различни, а ревността отстои само на крачка от любовта. Щом започнете да я сравнявате с бившата си не очаквайте нищо добро, защото е напълно възможно настоящата да откачи и да ви покаже вратата без време. Споменавате ли предишните гаджета, тя ще се почувства застрашена.

Трябва да си тръгна в 15:00 часа

Пришпорването и припряността са сред основните убийци на доброто настроение. Ако действително бързате по – добре отложете срещата и намерете друго, по – удобно време за секс.

Иска ми задника ти да е по – сочен

Жените и без това са несигурни за външния си вид в повечето случаи, а когато са голи се чувстват най – уязвими. Когато изтъквате техните недостатъци в никакъв случай не им правите услуга, а и на самите себе си вредите най – много. Коментарите за тази или онази нейна част лесно ще доведат до ответна реакция „А ти какво си мислиш, че ти е много голям ли?”. Така ще потрошите желанието и либидото си.

Свърши ли вече?

Противно на общоприетото схващане, продължителността на акта не е най – определящият фактор за женския оргазъм. Жената се нуждае от много повече неща, а когато не е в настроение и два часа да ръчкате, няма да я направите щастлива. Така че, да питате през пет минути „докъде е стигнала” е най – малкото неразумно и само ще я разконцентрирате.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *