5 неща, които не знаем за секса в Олимпийското село!

Секси олимпийки

Какво е общото между Биг Мак и презервативите? И двете са в предостатъчна наличност в Олимпийското село, заедно с хилядите атлети.

Всички сме чували разни истории за борба и триумф, в които олимпийците полудяват. Това е вярно, но до известна степен. Всеки четири години някои атлетите правят секс помежду си докато са в олимпийското село. Но не всички се забавляват. Някои предпочитат и по-тихи хотели, а има и една девствена спортистка – американската лекоатлетка Лоло Джоунс. Преди церемонията по откриването да започне, ето и пет неща, които не знаем за секса и Олимпийските игри:
1.Има неофициален спонсор за презервативи. Тази година това са Durex, които ще предоставят десетки хиляди

На старта!

презервативи и то безплатно в Олимпийското село. Но не очаквайте, че марката ще рекламира тази връзка, подобно на Кока Кола или МакДоналдс. Durex не са платили 1,6 милиарда, за да станат официален спонсор, така, че не може.

2. Презервативите имат запазена марка. През 2008 на Олимпийските игри в Пекин  на спортистите им бяха раздадени презервативи с мотото „По-бързо, по-високо, по-силно“. Много подходящо.

3. Има „славни дни”. Анонимна олимпийка разказала пред медиите, че дните след състезание са кръстени „славни“. След като атлетите приключат със състезанието, някои от тях отиват на парти или на „лов”.

4. МакДоналдс прави закуска на следващия ден. След като са имали парти и са спали заедно, Олимпийците отиват в МакДоналдс в 4.30 сутринта за закуска.

5. Кондомите се свършват. Очевидно 70 000 презерватива не са били достатъчни за състезателите през 2000 година в Сидни. Но това не е защото е имало секс маратони. Тод Лодуик, ски състезател признава, че е традиция спортистите да си  прибират в багажа презервативи за в къщи, така че има нужда да се доставят нови. „Те са страхотни сувенири“, споделя той.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/CSWBEa21aQQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *