5 мъжки тактики за избягване на презервативите

Близо 80 процента от мъжете признават, че не харесват презервативите и редовно пускат в действие различни тактики, за да избегнат използването им по време на секс. Някои от по – смелите дори твърдят, че са си изработили минимум по три техники, за да се отърват от досадната гума без да събудят недоволството на партньорката. Ето кои са най – честите извинения:

„Еректин Макс“ – Двойно удоволствие със или без презерватив

презервативи

Не се страхувай, аз съм чист

Проучване показа, че почти 74% от момчетата смятат за напълно достатъчно да уверят партньорката, че са в добро здраве, за да я убедят да забрави за гумата. Като цяло имат склонност да предполагат, че ако всичко изглежда добре, значи наистина е така. Медици обаче контрират, че много полово предавани болести протичат при мъжете без симптоми и самите те не биха могли да знаят, ако не са ходили на преглед. Припомнят, че презервативът все още остава средство номер едно срещу нежелана бременност.

Толкова ме възбуждаш, че не мога да чакам

Цели 72. 3% от мачовците признават, че са склонни да се подмазват, ако това ще накара жената да се съгласи на действие без презерватив. Специалистите обясняват, че това е една от най – опасните тактики, тъй като под влияние на възбудата може да свършите нещо неразумно и след девет месеца вече да целувате първото непланирано бебе. Най – сигурното противодействие е дамите винаги да са подготвени и да разполагат с презерватив в нощното шкафче, защото така няма да се налага да тичате до аптеката.

Дразни ме, не се чувствам добре с него

Това е най – старата и изпитана техника, която някога са прилагали 51% от самците. Въпреки че до голяма степен презервативът действително намалява удоволствието за силния пол, дамите могат да контрират с твърдение, че самите те изпитват по – голяма наслада и по – лесно стигат до оргазъм. Особено, ако предпазното средство е с грайфер или бодлички. В повечето случаи това е достатъчно, защото мъжете чувстват удовлетворение единствено, ако действително докарат любимата си до оргазъм.

Може ли да не слагам презерватив?

Учените определят тази техника като „най – тъпата” от всички възможни, защото при настъпване на евентуално злощастно събитие, мъжете по този начин прехвърлят вината към любовницата си. Въпреки това е използвана от всеки четвърти. Отговорът на подобен въпрос би следвало да е само един: „Без презерватив не може. Това е цената на сделката”.

Какво, не ми ли вярваш?

Опитът да го ударим на чувства е хитър ход, използван от 34% от мъжете. А най – интересното е, че някои от тях действително се чувстват обидени, когато жената настоява за презерватив. На такъв е добре да се обясни, че не става въпрос за нещо лично и това е перманентна политика.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *