4 техники за по – добър сутрешен секс

Сутринта до известна степен е лишена от еротика: телефонът звънки като побъркан, емайлът вече е затрупан с нова кореспонденция, слънцето те заслепява и дъхът ти няма мирис на разцъфнала роза. А най – лошото от всичко е, че още ви се спи и движението е поставено на последно място в представите ви за събуждане. На всичкото отгоре експерти разкриват, че жените принципно са по – склонни да достигат до оргазъм в късните часове на деня, така че …

сутрешен секс

Но все пак не прибързвайте. Защото и от сутрешния секс може да има полза. Особено за момчетата. Дамите не трябва да забравят, че именно през тогава, нивата на тестостерон са най – високи, а от този хормон до голяма степен зависи как ще се представи техния човек. Практически това означава, че сексът на изгрев слънце е най – доброто време за секс.

Ако опитвате да се измъкнете с някои от следните извинения, научете как да обърнете мисленето си и да събудите желанието още на трети петли.

Сутрин съм сънена и напрегната

За да не насладите на ранния секс, преди всичко трябва да се отпуснете. Тоест, поне за половин час спрете да мислите за злободневните проблеми и се отдайте на романтиката. В психологичните среди това се нарича „да си чувствено фокусиран” и определено помага. Станете в 5 часа, измийте очите си и след това се гушнете при вашия човек – желанието само ще дойде.

Не се чувствам секси рано сутрин

Ако страховете ви, че сутрешните телесни миризми ще убият желанието, няма нищо лошо да се подготвите малко преди старта. Вземете душ или измийте лицето си, пийнете глътка ментова вода за освежаване на дъха. Също така може да заобиколите този проблем, като просто прескочите целувките и пристъпите към директно действие.

Просто нямам желание толкова рано

Ами спомнете си, че в ранните часове на деня, момчетата регистрират най – високи нива на тестостерон. Въпреки че жените не се събуждат като тях подготвени за любов, видът на напращелия приятел може лесно да предизвика невероятна възбуда. Имайте предвид още, че успехът ще даде добър старт за деня и до вечерта ще произвеждате повече окситоцин (хормон на щастието).

Твърде светло е!

Визуалното възприятие е един от най – силните стимуланти на ерогенните зони в мозъка. Да гледаш какво правиш е невероятно преживяване, а още повече за хората, които се имат за срамежливи. Страхът от светлината е необоснован в 99% от случаите, но ако все пак продължавате да се срамувате – ами наметнете се с някоя удобна тениска.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *