4 начина да го направиш по – голям

Размерът на пениса зависи от жената

„Еректин Макс” за мощна и стръвна ерекция

секси двойка

Последните сексологически проучвания показаха, че жените могат чисто натурално да помогнат на своите партньори да увеличат размера на своя пенис. Според авторът на изследването д-р Йън Кернер, дамата е на първо място и от нея зависи дали човекът ще се почувства по – голям и надъхан откогато и да било. Просто изпълнете следните добри практики:

Нажежете обстановката

Едно от нещата допринасящи за размера е количеството на кръвта, която се влива в пениса при ерекция. Практическият съвет към жените е да не бързат с осъществяването на самия акт, а да отделят достатъчно време на подготовка. Съществуват супер горещи техники с устни и ръце, които буквално ще го накарат да се пръсне по шевовете. Колкото по – старателно го подготвите, толкова по – голям ще го почувствате в себе си.

Вагинални контракции

Чрез съкращаване (свиване) мускулите на влагалището по време на секс, ще създадете по – голямо триене и съответно загряване. Това ще помогне по две направления. Първо вие самите ще чувствате по – силно човека по време на действие. Второ – повишаващата се топлина от търкането ще го препълни и издуе до неподозирани размери.

Въведете забрана за солови изпълнения

Когато мъжът и жената маструбират ежедневно, нормално е желанието да спадне с поне две степени. Въздържанието е полезно, защото изтощените любовни мускули не получават достатъчно кръв и следователно стават по – малко чувствителни, а това се отразява и на размера при мъжете. Разбира се, да му забраните подобно нещо е налудничава идея и сложна задача, но просто го направете. Извъртете нещата с обяснения, че по този начин наранява чувствата ви, усещате се нежелана и мислите да се самоубиете, защото не сте красива като порно актрисите дето ги гледа.

Играчки в спалнята

Последният съвет на Кернер не е за всеки, но експертът е категоричен, че върши отлична работа. Достатъчно е да си осигурите подходящ за вас вибратор и да го използвате по време на секс. С играчката спокойно може да се задоволявате вагинално, докато партньорът ви получава възможността да се наслаждава на орален или анален секс.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *