3 грешки при докосването на пениса

Сексът е изкуство, което има различни изражения – целувки, въздишки, докосване и пр. Начинът, по който си разменяме нежности, е способен да стимулира не само сетивата, но и въображението. Но дали мъжете обичат всички видове ласки?

За мощна ерекция и стръвно женско либидо – „Еректин- макс“. ВИЖ ТУК

секс7

Според изследване, всъщност жените са тези, които искат интензивен и наситен сексуален живот, докато мъжете предпочитат размяната на ласки и прегръдките.

Дали поради липса на опит, или поради непознаване на тялото на партньора, има докосвания, които вместо на увеличат мъжкото либидо, всъщност го намаляват. Ето кои са най- често срещаните грешки, които допускаме, когато докосвамесекс10 пениса на партньора си:

1 . Правилният момент. Сексолозите съветват, че докосването на мъжкия член след като е изпитал оргазъм, е болезнено. Избягвайте да пипате главичката точно в този момент.

2 . Спираме да докосваме. Мъжете започват да чувстват оргазма малко преди да еякулират и престават да го чувстват след като се изпразнят. Приема се за груба грешка да спрете да го стимулирате, когато започне еякулацията, защото го лишавате от част от удоволствието.

3 . Прекалено слабо. Една от най- честите грешки е да сте прекалено внимателни с пениса му. Така само ще раздразните зоната и ще предизвикате дискомфорт. Дръжте здраво пениса му точно под главичката. После движете ръката си нагоре- надолу.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *