3 ценни урока за силен женски оргазъм

Забързани да докажат своите сила и мъжество, представителите на силния пол често пренебрегват желанията на своите нежни половинки, оставяйки ги неудовлетворени, обидени и огорчени. Следващите три съвета ще ви научат как да покажете на вашата дама, че я обичате и как да я докарате до върховете на женския оргазъм.

„Еректин Макс” – Удвоява удоволствието от секса

интимни съвети

Изключете часовника

За много мъже е характерно да засичат продължителността на половия акт и после да се хвалят с постиженията си. Това за вас може и да е хубаво, но повечето жени предпочитат експлозията, без да се интересуват от времето.

Тъй както сте загрижени да покриете нуждите на собственото си его, така лесно пропускате покрай сетивата нейните желания, които ще я накарат да избухне както никога досега. Решението е лесно – не бъдете толкова обсебени и се отпуснете, накарайте я да почувства звяра във вас и същевременно бъдете нежни. Не забравяйте, че според статистиката, на жените са им нужни между 15 и 30 минути, за да се взривят.

Научете се да чувствате нейния оргазъм

Понякога първата целувка, първото докосване по бедрата са напълно достатъчни да осъществят експлозията. Оставете я да си поиграе, а вие също не бъдете безучастни – това е повече от необходимо. Със сигурност сте чували, че добрата подготовка е ключът за решението на много проблеми, а в секса това е повече от вярно. Грубото блъскане и дърпане рядко ще ви доведат до успех.

Когато започнете същинската част, следете нейните движения. Наблюдавайте талията и разгадайте ритъма на нейното движение. Слушайте стоновете и издиханията ѝ, експериментирайте с различни техники. По време на акта жената лесно се издава когато моментът наближи, стига вие самите да внимавате и да не я прекъснете точно когато не трябва. Симптомите са повече от явни – силни вагинални контракции, набъбване на срамните устни и клитора (заради повишения приток на кръв), често некоординирани движения с ръцете и ханша.

Оставете я да свърши първа

Да приключите по едно и също време е най – хубаво от всичко, но за съжаление синхронизацията на практика не е толкова лесна. Една чудесна стратегия е да я оставите да приключи първа чрез стимулация на клитора. После има поне 10 начина да се почувствате задоволени и вие.

Тайната на женския оргазъм

Малко известен факт е, че за жената е много по – лесно да достигне втори и дори трети оргазъм, след като вече е имала един. Така че не се чудете, ако тя не иска да ви пусне след първия финал, а ѝ помогнете да се почувства поне още веднъж доволна.

еректин макс

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *