3 съвета за по – добър орален секс

Със сигурност вие имате своите предпочитани пози по време на секс, но как стои въпросът с любовната игра? Ако по време на „загрявката” не се чувствате добре и / или изпитвате някакви неудобства, това може да окаже влияние на акта като цяло и да провали дори най – хубавите намерения. Прочетете следващите три съвета за „творчество с уста”.

съвети орален секс

Асансьор

Сексолози разкриват, че тази позиция за орална любов е сред най – предпочитаните от представителите и на двата пола. Мъжът застава прав, а жената коленичи пред него. С устни бавно и сладострастно поема, след което започва да движи нагоре – надолу с променлива скорост. От време на време внася разнообразие, като спира и плъзга езика си около главичката, гледайки партньора право в очите.

Бонус техника: Силата на визуалното възприятие. Застанете в близост до голямо огледало, поставено встрани от вас. Така мъжът ще има възможност да се наслаждава на действията на партньорката си от различен ъгъл.

69

Класика в бранша, може би най – печелившата техника за орална любов. Доставя еднаква наслада и за двамата, често жената стига до върха още при нейното изпълнение. Мъжът ляга по гръб, а жената го прекрачва на обратна посока. Така тя има възможност да контролира интензивността на оралните ласки, а също така да прибегне и до стимулация на клитора (ако го желае и има нужда).

Поза престолонаследник

Във всеки стол има нещо еротично, особено ако върху него стои гола и тръпнеща жена. Сядате на удобен стол с широко разтворени крака, а вашият човек коленичи пред вас. Не се колебайте му кажете какво и как ви харесва.

Бонус: Използвайте въртящ се стол, за да имате възможност да завъртите малко наляво или надясно в определени моменти.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *