3 причини за малко секс

Няма да повярвате какво правят хората, вместо да се целуват

„Еректин Макс” за по – добър и страстен секс

секс стратегии

Защо съвременните хора правят все по – рядко секс? Дали причината се крие в компютрите и интернет (обичайните заподозрени), или просто обществото е забравило каква е най – важната му мисия? Наскоро проведено проучване разкри кои са трите основни причини:

Телевизията

Британски учени установиха, че хората масово предпочитат да гледат телевизия, вместо да се търкалят между завивките. Оказва се, че цели 39 процента от англичаните искат да зяпат в малкия екран, вместо да свършат нещо доста по – смислено. По – малък е дори процентът на желаещите да отидат на екскурзия до някой екзотичен остров, а да правят секс са изявили желание едва 6 % от анкетираните.

Кафене

Повече от половината запитани отговориха, че предпочитат да пият кафе в някое заведение и да клюкарстват. Предпочитани са луксозните барове, които предразполагат с обстановката си за отпускане и разтягане на локуми.

Лично време

Жените на възраст над 35 (75%) се оплакват най – вече от пълната липса на лично време. Това ги кара да забравят за секса, а напомнянето / сръчкването от страна на партньора единствено може да ги раздразни. Какво правят през това лично време като цяло остава загадка: някои четат книги на ужасите (изненадващо, но факт), други чатят с приятелки в интернет, трети боядисват косата си и прочие.

Все пак не забравяйте, че редовният секс укрепва тялото и психиката по много начини. Така че не пропускайте шанса да се раздвижите и да си доставите поне мъничко удоволствие.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *