3 знака, че тя ще прави секс с теб

Дръжте очите си отворени за тези признаци

секс за една вечер

Жените по принцип се опитват да разчетат кой би бил подходящ партньор за тях, а мъжете са по – честни и откровени: Тя ще спи ли с мен? Оказва се, че дамите търсещи секс за една вечер целенасочено изпращат сигнали до обектите на своите въжделения, като явно демонстрират отвореност и готовност за бой. Това показа ново коледно проучване от Асоциацията на сексолозите в слънчева Калифорния.

Внимание! Понякога незаинтересованите жени също могат да покажат неволно същите секси сигнали. Така че трябва да бъдете особено внимателни, за да разберете коя от тях какво всъщност желае. Разграниченията са нежни и фини, така че наострете уши, отворете очи и открийте разликата между „Аз се забавлявам” и „Приготвила съм ти едно горещо бонбонче”.

Отрийте разликите

Тя е във вихъра на купона

Разбира се, тя танцува подмамващо и гъвкаво, половината мъже от партито са се втренчили в нея като жадни вълци. Но анализирайки поведението на жените, сексолозите разкриват как може да отделим незаинтересованата от мераклийката.

Ако жената се движи по дансинга видимо отнесена по музиката и не търси контакт с представители на другия пол – тя определено не иска евентуален сексуален партньор. Ако обаче се разхожда с вид на самотница напред – назад, гледа тъжно, смее се силно на всяка плоска шега и се завира между мъжете – ето това е вашата игра. Когато се отделя за малко от групата тя дава шанс на кавалерите да я забележат и да се насочат по прясна следа.

Облечена в прилепнали и разкриващи дрехи

Че една жена е облечена с мини пола и обувки с висок ток не означава автоматично, че предлага красотите си за нови обожатели. Много дами просто харесват да се гласят по този начин и така се чувстват най – удобно. Но ако тя непрекъснато показва краката и гърдите си, това е потенциален знак, че е на лов.

Примамва мъжете с вида и погледа си

Един от най – силните сигнали, които една жена може да изпраща. Сластният и съблазнителен поглед е достатъчно силен, за да извади от равновесие дори и абсолютно трезвения кавалер. Ако ви се струва, че някоя красавица святка с очите към вас, просто я поканете на едно питие и я накарайте да разбере, че за вас тя е най – привлекателната от всички други.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *