100 000 презерватива в Лондон за олимпийските секс игри! + ВИДЕО

Секс олимпиада

Олимпийското село в Лондон е дом за повече от 10 000 атлети, а също и за най- недостъпните клубове. Новият ред тази година предвижда да се доставят 100000 презерватива за Олимпийските игри, след като 70 000 не стигнаха в Сидни през 2000 година.

Родителите на олимпийците има за какво да се тревожат през следващите седмици. Някои известни атлети се съгласиха да разкрият пикантни подробности и по този начин нарушиха правилото, че каквото става в Олимпийското село,  си остава там.  Според златната медалистка от 2008 Хоуп Соло, на Олимпийските игри се прави много секс. Някои отдават това на високите нива на тестостерон преди състезание, когато много от атлетите са в приповдигнато настроение. Според плувеца Ерик Шанто, спортистите са пълни с енергия защото

Олимпийското село

приемат по 9000 калории на ден без да тренират усилено и така селото се превръща наистина в място на доста разпасано поведение. Американският стрелец Джош Лакатос споделя, че купонясвал с женски отбор по лека атлетика на някоя от Скандинавските страни и никога не бил виждал подобен бордей, в какъвто се превръща Олимпийското село. Той признава, че по онова време е имал приятелка и това било голяма грешка, сега е сам и очаква с нетърпение да се наслаждава на Лондонските приключения.  Олимпийските атлети, обаче трябва да имат все пак предвид, че дисциплината е едно от качествата, необходими по пътя към успеха. Свършете си първо работата, а после се хвърляйте в дивите авантюри.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *