10 съвета, за да станете секс тигрица!

Нашият живот е проект, както и в интимен план – трябва да има цели и намерения. Винаги е добре да се побутне малко възвръщането на желанието и страстта в сексуалните отношения. Време е да станете смела жена, да престанете с рутината и завземете нови територии в секса.

За стръвно женско либидо и ударна ерекция – „Еректин- Макс“

тигрица

1. Забравете за умората и секса.
Най- лошите врагове на секса за стреса, отговорностите, недоспиването и умората. Не забравяйте, че сексът е един от най- добрите естествени антидепресанти. Ако толкова енергия влагате в работата, защо не се постараете и в секса?Не позволявайте да се превърнете с робот, която само спи и работи. Повишете самочувствието. Направете си разкрасяващи процедури и масажи.

2. Вземете инициативата в секса.
Даа показваш желанията си е най- добрият начин да нагорещите сексуалния си живот. Престанете да се извинявате с „по- добре утре“. Изненадайте мъжа си с действия и интимни ласки, когато най- малко го очаква. Да поемете инициативата в секса ще ви превърне в любовница в очите на половинката ви. Не ограничавайте сексуалните си желания – време е да правите лудории.

3. Правете по- често секс.
Добрите стари време – секс в колата, на плажа, през деня, през нощта… Защо не започнете да правите повече секс? Върнете си сексуалния дух и изненадайте половинката със сексуалния си апетит.

4. Изпълнявай сексуалните фантазии на партньора си.
Не се спирайте, защото се срамувате или заради предразсъдъци.

5. Споделяйте сексуалните си фантазии.
Разкажи какво си представяш на половинката си. А после ги изпълнете.

6. Бъди жена, която мисли за секс
Мисленето за секс ще увеличи желанието ви по- често да го правите. Въображението ви е свободно да си представяте прекрасни секс фантазии. Спомняйте си и хубавите моменти в леглото. Ако искаш, не се притеснявай, а мастурбирай. Това тигрица1ще увеличи желанието ви за секс в половинката.

7. Не правете секс винаги по един и същи начин.
Потърсете информация и научете нови секс пози, техники и съвети. Да правиш едно и също всеки ден доскучава. Прочети Камасутра, научи какво е тантричен секс и пр.

8. Два оргазма са по- добре от един.
Да получиш оргазъм е по- лесно, отколкото си мислиш. Женското тяло е създадено за много оргазми. Въпрос на практика е – когато стигнете до климакса, не спирай да се стимулираш.

9. Купи си секс играчки.
Секс играчките са забавни и са препоръчителни, за да събудите сексуалния си живот. Не се влияйте от предразсъдъците.

10. Секс разходки и пътувания.
Изненадващо бягство, за да сте само двамата, е много възбуждащо. Кога за последно сте били само двамата? Пригответе пътуване, чиято главна цел е сексът. Изберете добър хотел, оставете децата у дома и се отдайте само един на друг.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *