Чуждите туристи: Българките са най-лесните жени!

България рай за мераклии!

За никого не е тайна, че чужденците идват в България да се порадват не на културните прелести, а на лесните родни девойки и евтиния алкохол.

За съжаление бурният секс туризъм е сред най-атрактивната причина за гостуващите у нас чужди туристи. Както се казва евтино и лесно- синоним на българката. Много нашенски девойки налитат на чужденците с тайната мечта за лесен живот в чужбина, но уви единствено болести и някой евтин парцал, ако имат късмет, нищо друго не им остава от „туристите“. Според повечето чужди туристи столичанките са лесни и нямало нужда да хвърляш кой знае колко пари за тях, споделят зажаднелите за плът посетители от чужбина. Според тях, София е номер едно град в Европа като град за задоволяване на всякакви капризи от интимно естество. Морската ни столица също не отстъпва назад от София като секс дестинация за западняците. Много туристи я определят като рая, дето се сбъдвали всички мечти.

Особено през летния сезон, тогава рибите се ловят лесно. Страстите се разгорещяват, а тарифите срещу които

Голи русалки!

девойките изпълняват желанията са между  5 и 40 евро на час, в зависимост от мястото, където  изпълняват желанията. Във Варна мераклиите може и да си плащат, докато в Бургас нещата са на друго ниво. Там дамите лесно скачат в скута на туристите и дори сами се натискат. След няколко питиета, българките вече са готови на какви ли не изпълнения, споделят щастливите туристи. Друг град, придобил международна слава с леките си девойки е Велинград.  Както го определят туристите, може да е малък, но с възможности! Според аптекарите, най-търсеният продукт през уикендите са презервативите и виаграта, а почивните станции лятно време и по големите празници, се пукат по шевовете. Пълно е с гръцки мераклии за лесни жени. Туризъм!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *